SD Burela 7 - SD Ribadeo 11

Image

Partido de poder a poder, donde os ataques brilaron mais que as defensas, numerosas ocasións erradas pola SD Ribadeo e agora a esperar que o ED Viveiro lle venza por un tanto o Santiago de Foz para que a SD sexa campiona. Isto demostra a gran igualdade que hai entre estes 3 equipos.

A SD Ribadeo saiu polo partido e xa no minuto 3 puxose por diante gracias a Alvaro, pero a SD burela empatou os 4 minutos e adiantouse con dous tantos de Julio, que foron respostos con outros dous tantos de Alvaro que facia un hattrick, a continuación Sergio Mendez e Dani Castro poñian o 5-4 co que se chegaba o descanso.

A SD Ribadeo saiu en tromba na segunda metade e conseguiu con un bo Pedrosa a máxima diferencia, 5-10, pero 2 tantos mais do Burela apretaron o marcador, e finalmente Pedrosa puxo o 7-11 definitivo. Nesta segunda metade Pedrosa anotou 5 tantos e Dani Castro fixo o segundo da sua conta particular.

Agora esperar que pasa no partido aprazado e pensar xa na proxima liga que comezará en 2 semanas e enfrontaranos cos 3 millores equipos da liga de Lugo