podemos estar ben contentos, xa que todos-los equipos en competicion
trouxeron os puntos para a casa.

Alevins liga da mariña
ED Viveiro 1 SD Ribadeo 4

Los alevines de la SD Ribadeo volvieron con un nuevo triunfo de su visita a Vivero, demostrando así su posición en la clasificación.
      El partido fue desde el principio hasta el final de la SD , pues los jugadores demostraron su buen futbol en un campo impracticable para el desarrollo del Futbol, como se pudo ver en los dos partidos disputados.
      Una de las claves fue el gol que trasformo Adrian apenas trascurridos diez segundos de un fuerte disparo de saque inicial, con lo que el Vivero se encontraría antes del minuto con el marcador en contra.
      La SD Ribadeo seguiría presionando y así llego el segundo gol por mediación de Martin, lo que nos hizo seguir presionando para vernos recompensados con un tercero que marcaria Nacho. Tras el descanso el Vivero se acerco en alguna vez por algo de relajación de nuestro jugadores por lo que terminaron haciéndonos un gol.

Esto vino bien para que la SD  volviese a tener la posicion y  balón y pusiéramos el 1-4 con una jugada de todo el equipo y que resolvió magistralmente Méndez para poner la guinda al partido y así llegar al final del encuentro. Felicitar a todos los jugadores por su rendimiento y buen juego esperemos seguir en esa línea. MIS FELICITACIONES a los jugadores.

ALEVINS ASTURIAS BARRES FC

Barres/SD Ribadeo 7 - Real Tapia 1

6ª jornada de liga y visitaba el campo Trenor nuestros vecinos de Tapia, el partido comenzo con dominio local, creando numerosas ocasiones, pero sin poder marcar gol, la falta de acierto hacia pensar en los ultimos partidos, pero diego en el minuto 15 abrio el marcador, al anotar con la izquierda, tras un recorte en el area. las ocasiones siguieron llegando, pero no hubo manera de meter más goles.

La 2ª parte cambio, el Barres/SD Ribadeo, empezo a tocar mucho mejor el balón y las ocasiones eran continuas, asi poco a poco fueron llegando los goles,  Adrián(2), dhonatan(2), Adri y Aitor cerraron el marcador, pero un error defensivo tras no despejar bien un corner puso el 7-1 definitvio

Buen partido, sobre todo la segunda mitad y importante victoria, que tras las ultimas derrotas alivia a los jugadores

Equipo: Carlos, Gonzalo, Dani , Adrián, Adri, Fran y Aitor.    también

jugaron: Cristian, Dhonatan y Diego

Goles: Dhonatan 2 - Adrián 2 - Adri - Aitor y Diego por el Real Tapia marco Jose.

Resumo

Na 11ª xornada da liga infantil os rapaces da SD visitaron por segunda vez Viveiro para enfrontarse desta vez ó Praia de Covas, nun campo  o Municipal, en malas condicións.

O partido comezou con un gol moi temprano da SD por parte de Ivan Javier. A pesar do gol a SD non renunciou ó ataque senón que buscou impoñer o seu ritmo de partido, e conseguíuno pero con moitas imprecisións. A SD chegaba pero non era quen de materializar as claras ocasións das que dispoñía. O Praia de Covas non quería renunciar e seguía loitando e conseguiu chegar á meta rival en 2-3 ocasións.

Na segunda parte todo cambiou xa que a SD colleu totalmente o mando do encontro buscando un gol que lles dese unha tranquilidade para poder afrontar o último tramo de partido, aínda que o Praia de Covas non era quen de saír case da súa metade de campo. Éste chegou a falta de 10 min para o final por medio de Castro que foi un dos grandes destacados neste partido xa que o Praia de covas non era quen de parar as súas numerosas chegadas pola banda.

Nicolas mostrábase contento xa que o grupo segue a traballar moi ben  e eso é o mais importante, xa que di que están a facer un vestiario forte. Asímesmo mostrábase algo crítico con algúns dos sectores do público xa que preocúpanse máis do que fan os demais en vez de ir animar ós seus equipos e ós seus propios fillos.

A vindeira semana a SD Ribadeo volve a xogar no Pepe Barrera de Ribadeo tras xogar as pasadas tres xornadas como visitante

Once titular:

Noel    Alex          Lucas    Ramón   Prieto Ruben Castro  Ernesto Pedrosa Iván Javier Javi Cao Tamén saíron:

ED VIVEIRO 7   SD RIBADEO 4

Partido de debut nesta tempada dos discipulos de JOSE e GERMAN, no cal o estado do campo influi moito no resultado final, xa que o balon atrancabase no medio do campo e os xogadores da SD non o daban sacado polos laterales e na  fronte do area se faia moi duro o campo e a presion dos xogadores de Viveiro.

Bo plantexamento inicial, pero que se desmorou un pouco cando Viveiro nos remontou o 0 -1 que chegou a ser un 4-1 o finalizar a primeira parte, comenzou a segunda con pases precisos e presion a medio campo que Juli, Adrian Adri, e Alejandro fixeron , pa que Adrian acadase 3 goles en menos de cinco minutos, foi cando o Viveiro volveu a subir con todo e presionou no borde do area no cal a defensa e a porteria da SD fixo algo de auga.

Xogaron pola SD: MARIO-IVAN-AITOR-HUGO-JORGE-OSCAR-JULI-ALEJANDRO-GONZALO-ADRI-ADRIAN E MANUEL

Bo sabor de boca deixaron os nenos, nunha maña soleada en Viveiro, viuse algo de futbol cando o xogo se desenrrolaba na parte do campo practicable.

Jose e German quedaron satisfeitos das melloras e manifestaron o termo do partido que a pesar do resultado e das melloras no xogo nos queda moito camiño que andar. sorte para a proxima