Todos lembramos, os famosos novembros negros do FCB nas ultimas tempadas ¿Estaralle a pasar o mesmo as categorias da SD?.

1

0

Sumario

Partido xogado en Lugo no campo de A Cheda ás 12:00h

Frase do partido: ó igual que a semana pasada volvimos a dominar pero perdoamos ante equipo que non fixo nada por xogar ó futbol.

Na 1ª parte a SD Ribadeo tentou dende o primeiro momento en facerse o dono do partido ante un Sagrado Corazón que renunciou totalmente a ter a pelota encerrándose no seu terreo de xogo.  O primeiro atranco que atoparon foi o terreo de xogo que non está en boas condicións a pesar de ser artificial xa que tiña demasiado caucho e o balón non rodaba senón que ía a trompicóns e o segundo foi o peche total por parte do equipo contrario. Aínda así disfrutou de bastantes ocasións pero, ó igual que a semana pasada volveu a perdoar.  Nicolas marchaba ó descanso serio xa que os seus xogadores non estaban nin a ler ben o partido e crendo que podían dar un pouquiño mais.

Na segunda parte o equipo saíu a por todas, e realmente dominou xa que o Sagrado non quería a pelota. A verdade é que non se disfrutou das numerosas ocasións da semana anterior pero sí disfrutou de bastantes e moi claras pero non estando atinados de cara a porta rival. Pero foi o Sagrado a falta de dez minutos quen, nun despexe que quedou morto ó borde da área, marcou a pesar da gran estirada de Noel. A SD seguiu intentándoo pero non foi quen de nivelar o marcador.

Nicolas mostrábase disgustado xa que a SD está sendo moi superior ós seus rivais pero non está sendo quen de definir. Algo que o sorprende xa que posuímos bos rematadores. Asímesmo felicitaba ó Sagrado pola victoria e ós seus xogadores xa que están a traballar moi ben pero decía que aínda lles queda moito por aprender.

Defensa
Chapero García, Gonzalo Andres - Cupeiro Rodríguez, Christian - Díaz Regodeseves, Adrián
Dianteiro
Fernandes Barbosa, Dhonatan - Rodríguez Acebo, Fran - Rodríguez Barrera, Adrián
Gardamallas
Novo Cupeiro, Carlos
Sumário

Partido disputado en la mañana del domingo, en Pravia, una vez más la fortuna no acompaño al Barres/SD Ribadeo, que tras fallar 20 ocasiones, incluidos 3 tiros al palo, vio como el Villa de Pravia marcaba su gol a falta de 6 minutos ras un contraataque. Resultado totalmente injusdto, ero desde aqui felicitar a los jugadores por el buen juego y gran trabajo realizado. sólo falta el gol, pero tranquilos que llegaran y esta mala suerte abandonara nuestro lado

A seguir trabajando asi. el próximo s´ábado a las 12:00 horas, en el Campo Trenor de Barres, la 6ª jornada: Barres/SD Ribadeo - Real Tapia, hay que acabar con esta mala racha

09, Novembro 2008 Domingo. - 11:00
SD RIBADEO   SANTIAGO DE FOZ

SD RIBADEO

SANTIAGO DE FOZ

2

1

Los alevines de la SD Ribadeo se impusieron al SD Foz, por dos goles a uno. En un partido donde el Ribadeo estuvo casi todo el tiempo a merced del buen juego desplegado por el Foz . Pero la suerte, esta vez estuvo

del lado de los alevines de la  SD.Ribadeo que se adelantaba en el marcador en el primer tiempo por mediación de Sergio Gonzalez . En el segundo tiempo el partido transcurrió de la misma manera, el Foz  dominando y la SD defendiéndose de los continuos ataques que el equipo visitante realizaba, por lo que el gol del empate se veía venir , aunque llegaría gracias a un error arbitral , pues pitaría una falta inexistente dentro del área con lo que empatarían el partido. En el tramo final y con la SD poniendo mas casta que juego lograría la victoria por mediación de Sergio Rodríguez después de la única jugada trenzada por la SD Ribadeo llegando así al final del partido, y con los tres puntos en su casillero