Medio: Aitor

Dianteiros: Fran e Adri

Tamen xogaron: Christian, Diego, Gonzalo e Dhonatan.

Goles: Adri 2, fran 2, Aitor 2, Dani e Diego

O Barres/SD Ribadeo debutaba na liga de futbol 7 asturiana, desprazabase nesta tarde de Sábado para enfrontarse a La Luz e non puido comezar millor a liga para os discipulos de Iván. O partido xogouse 6 contra 6, porque os locais so dispuñeron dese numero de xogadores, e como mostra de deportividade o Barres/SD Ribadeo saltou o campo cos mesmos xogadores, xa que o importante nestas categorias e que os xogadores disfruten e o de menos e o resultado.

Con este inicio tan raro os espazos eran mairores e a maior calidade dos Xogadores visitantes fixo que o partido se puxese moi cedo de cara para o Barres/SD, xa que antes de cumprirse o primeiro minuto Adri xa enviou un balon o pao, e no minuto 2 tras unha gran xogada colectiva

Fran anotaba o 0-1, tras unha boa asistencia de airtor. A SD/Barres loitou buscando o gol, e as rotacions do tecnico non fixeron que variara o partido, e os goles foron chegando, por medio de Aitor, Adri e Dani poñian o 0-4 que deixaba o partido case sentenciado no descanso.

Na segunda metade o equipo local buscou reaccionar e antes de cumprirse o minuto 4 xa recortaban distancias, pero na xogada seguinte Adri poñia o 1-5, asi foron pasando os minutos, con ocasions para ambos equipos, os goles do Barres/SD Ribadeo foron caendo por parte de Fran, Aitor e Diego, que poñian o 2-8 final..

Partido extraño pero clara victoria dos xogadores de Iván, que se mostrou contentodebido a que xogaron todolos xogadores a lo menos 25 minutos e non foron egoistas xogando o balon cando era necesario.

Destacar a deportividade entre ambos equipos, desxamoslle sorte no que queda de liga, moito animo que con traballo todo e mellorable.tamen destacar e desexarlle moita sorte o colexiado, que se estreaba esta tarde, e ainda que tivo bastante erros, e xustificable debido o seu nerviosismo, moita sorte chaval!!!

O vindeiro sabado día 18 as 12:00 horas, o Barres/SD Ribadeo recibira a La Caridad.