Defensas: alvaro, Aarón, Alex F. y Ruben
Medios: Dani Prieto, Castro, Montoya y Andres
Delanteros: Iago y Iván Javier

Tambien jugaron: Lucas, Bachir, Javi Cao y David Casariego

Goles: Montoya 2, Iván Javier 2, David y Andres

Partido sen historia donde a SD Ribadeo foi superior, ainda que pensaban que ian gañar se baixarse do autobus e debido a eso o marcador estaba con empate a 1, faltando 5 minutos do descanso, pero 2 goles neses 5 minutos maquillaron o marcador.. Tralo paso polos vestiarios o equipo non mellorou, ainda que se realizaron cambios o equipo estba apatico, metia goles peron non era o xogo de outras ocasions. O final 1-6 e 3 puntos mais para a SD

O seu adestrador nico estaba bastante dsgustado, xa que apenas habia pases, non se loitaba, estaban os xogadores sen actitud, creeronse superiores e no futbol iso non se debe facer, hai que loitar. O millor foi o resultado. Igual que outras veces os felicito desta vez non o podo facer xa que non houbo actitude. Asi de disgustado estaba nico, asique rapaces a seguir traballando e que isto so fora un bache na vosa gran trayectoria